Работно време: от понеделник до петък,  9:00ч. – 17:00ч.

За нас

кои сме ние?

KomAd - Строителство и инвестиции

Доказваме, че пазарът на имоти може да предлага качествени решения!

“KomAd” е строително инвестиционен бранд с дългогодишен и богат опит в изграждането на жилищни и ваканционни комплекси, развиващ се, както в строителната сфера, така и в продажбата на недвижими имоти. Натрупаният опит през годините доведе КомАд до един нов етап в бизнеса и това са именно собствените инвестиции.

Komad

История

Фундаментът на КомАд е дългогодишният опит на юридическото лице, зад което заставаме. Опитът ни научи, че за да бъдем успешни трябва да сме решителни, последователни и всеотдайни.

Нашата цел е да реализираме желанията на нашите клиенти и да предложим най-добрите проектантски, архитектурни и интериорни решения спрямо последните тенденции в тези индустрии. Уповаваме нашите устои като строително-инвестиционен бранд на съвременни технологии и висококачествено изпълнение. Постигаме целите си, работейки с екипи от експерти и търговски марки с богат опит в строителството в световен мащаб.

Специализирани сме в строителството на жилищни, административни и производствени сгради, и хотели с извършване на всички допълнителни дейности.

Усещането за удовлетвореността на нашите клиенти, е силата която ни води към прогресивно развитие.

Komad

Мисия

Нашата мисия е всеки клиент да бъде доволен – да открие своя нов дом, офис или най-добрата възможност за инвестиция.

Komad

Визия

Ние от „KomAd” се стараем винаги да успеем да погледнем през очите на нашите клиенти.

Когато погледнем като инвеститор и строителна компания, ние имаме отлича визия за изпълнението на техничската част и как най-добре да изпълним стартирания проект.

Когато погледнем през очите на клиента, ние виждаме нов дом, нов живот или пък една прекрасна инвестиция. Напълно разбираме това, което нашите клиенти търсят и затова всяка построена сграда от нас разполага с луксозноизпълнени общи части, функционална квадратура, паркомясто или гараж към всеки апартамент.

Нашите проекти имат удобни локации и са изпълнени с безкомпромисно в качеството си строитество.

Komad

Услуги

АРХИТЕКТУРНО ПРОЕКТИРАНЕ

Архитектурни консултации. Предпроектни проучвания. Идейни разработки. Архитектурно проектиране. Технически и работен проект по всички части за получаване на разрешение за строеж.

СТРОИТЕЛСТВО

Строителство на жилищни сгради. Строителство на ваканционни комплекси. Бизнес сгради. Производствени халета. Дървени и метални конструкции.

ПОКУПКО-ПРОДАЖБА

Покупко-продажба на недвижими имоти, собствени инвестиции. Посредничество при предлагани от нашите доверени партньори недвижими имоти.

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

Обсъждане на идеите на клиента. Консултация за тенденциите в интериорния дизайн с насоки и идеи за изработване на проект. Интериорен стил. Материали. 3D визуализации. Цялостен 3D проект. Одобрение от клиента и възлагане на проекта.

КОНСУЛТАЦИИ

Консултации в областта на строителството и недвижимите имоти. Технически и юридически насоки на базата на дългогодишния ни опит с идеята да гарантираме вашето спокойствие и сигурност. Предоставяне на екипи за изпълнение на проектите.

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО И В НАЙ-МАЛКИЯ ДЕТАЙЛ!

В имотите на Комад можете да разчитате на ненадминато качество и внимание и в най-малкия детайл при изпълнението на всеки проект.
Komad

Отзиви от клиенти

Бих ли препоръчал тази компания на приятелите си? Ще я препоръчам на всеки, който иска да намери най-добрия дом, който да отговаря на всичките му нужди! Те знаят всичко за недвижимите имоти и отличното обслужване!

Георги Маринов

Винаги е трудно да избереш идеалния апартамент в голям град. Въпреки това, с ваша помощ, процесът беше бърз и безболезнен за мен. Благодаря ви много, че улеснихте живота ми! Наистина обичам новия си дом.

Адриана Иванова

Бях впечатлена от вашия професионализъм!

Благодаря за бързото обслужване и индивидуалния подход. Оценявам вашата помощ при намирането на идеални офис за моя бизнес!

Гергана Славова